Rexogold-logo

Scurt istoric despre amanet RexoGold Târgu Mureș

Primele case de amanet au fost create în evul mediu de către călugării franciscani cu scopul de a-i ajuta pe cei săraci. Institutul caselor de amanet în Europa a fost creat de către regina Maria Terezia cu scopul de a instituționaliza acest tip de creditare.

24/7 la dispoziția ta

separator

Până la instaurarea regimului comunist și în țara noastră casele de amanet se bucurau de o mare popularitate. Imediat după căderea regimului comunist, RexoGold Târgu Mureș s-a aflat printre primele societăți care au deschis o casă de amanet. RexoGold are o experiență de amanetare aur, amanetare bijuterii, amanetare ceasuri și amanetare electronice de peste 30 de ani.

La serviciile de amanetare RexoGold apelează atât persoanele fizice cât și antreprenori. Motivul este că prin amanetare au posibilitatea de a ajunge la un împrumut rapid fără să se lovească de birocrația ce domină sistemul bancar.

RexoGold a fost prima casă de amanet din România care a oferit împrumuturi pe autovechicule, menținând o deosebită flexibilitate.

RexoGold a început să amaneteze picturi și diferite obiecte de artă. Experții noștri din Târgu Mureș și-au creat o reputație importantă pe piața regională în amanetarea picturilor și obiectelor de artă.

De ce să apelați la serviciile amanet RexoGold?