Rexogold-logo

Amanetare ceasurilor de lux

Amanetarea ceasurilor de lux se face pe baza evaluării ceasului la sediul Rexogold. În această categorie amanetăm doar ceasuri de lux din categoria de mărci superiore precum: Rolex, Tag Heuer, Longines, Breitling, Vacheron Constantin, Patek Philippe, Audemars Piguet, Jaeger LeCoultre, Hublot, Omega, Cartier, Panerai, Richard Mille, Breguet, și altele.

24/7 la dispoziția ta

În cele mai multe cazuri, evaluarea necesită și prezența expertului nostru specializat. Evaluarea se face întotdeauna de față cu clientul nostru.

separator

În această categorie amanetăm doar ceasuri de lux din categoria de mărci superiore precum: Rolex, Tag Heuer, Longines, Breitling, Vacheron Constantin, Patek Philippe, Audemars Piguet, Jaeger LeCoultre, Hublot, Omega, Cartier, Panerai, Richard Mille, Breguet, și altele.

Amanetarea se face pe 30 de zile. Dacă răscumpărarea nu se face în perioada de până la 30 de zile, începe perioada de grație care durează încă 30 de zile. 

Nu este neapărat necesar, dar vă recomandăm ca înainte să veniți la evaluare să vă programați telefonic sau pe WhatsApp ca să ne asigurăm că evaluatorul este disponibil.