Rexogold-logo

Amanetare auto-moto

Amanetăm mașini, motociclete, ATV-uri, UTV-uri, snowmobile, jetski-uri, bărci cu motor. Este important ca posesorul să fie prezent personal, vehiculul să nu aibă datorii și să fie înmatriculat în România.

24/7 la dispoziția ta

Nu este neapărat necesar, dar vă recomandăm ca înainte să veniți la evaluare să vă programați telefonic sau pe WhatsApp ca să ne asigurăm că evaluatorul este disponibil.

separator

Amanetarea se face pe 30 de zile. Dacă răscumpărarea nu se face în perioada de până la 30 de zile, începe perioada de grație care durează încă 30 de zile. 

Se acceptă autovehicule, autoutilitare, motociclete de fabricație indigenă sau străină, înmatriculate în România cu o vechime de cel mult 10 ani, iar la autovehiculele autohtone cu o vechime de cel mult 8 ani.

La încheierea unui contract de amanet trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

separator

Pentru persoane fizice:

Numai proprietarul vehiculului (sau reprezentantul său autorizat pe baza împuternicirii obținute de la un notar public) are dreptul să semneze contractul.

Se solicită:

Pentru persoanele juridice:

Se solicită actele societatii:

Dupa verificarea actelor, casa de amanet RexoGold încheie un contract de amanet, contract care se inregistrează obligatoriu în arhiva electronică de garanții reale mobiliare (A.E.G.R.M).

De asemenea se incheie o procura specială, act necesar ca in caz de neachitare a datoriei, ca societatea sa poate efectua demersurile necesare la instituțiile competente in vederea transcrierii vehiculului.