Rexogold-logo

Gépkocsik és motorkerékpárok

Zálogba fogadunk autókat, motorkerékpárokat, ATV-ket, UTV-ket, motoros szánokat, jetskiket, motorcsónakokat. Fontos, hogy a tulajdonos személyesen legyen jelen, a jármű után ne legyenek tartozások és Romániában legyen forgalomba íratva.

24/7 Rendelkezésre állás

Nem feltétlenül szükséges, de azt javasoljuk, hogy mielőtt az értékbecslésre jönne, egyeztessen időpontot telefonon vagy WhatsApp-on, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az értékbecslőnk a rendelkezésére állhat.

separator

Zálogba fogadunk autókat, motorkerékpárokat, ATV-ket, UTV-ket, motoros szánokat, jetskiket, motorcsónakokat. Fontos, hogy a tulajdonos személyesen legyen jelen, a jármű után ne legyenek tartozások és Romániában legyen forgalomba íratva. Belföldi vagy külföldi gyártású, Romániában bejegyzett személygépkocsikat, kisteherautókat, motorkerékpárokat legtöbb 10 éves korig fogadunk, a belföldi gyártású gépjárművek esetében pedig maximum 8 éves korig.

A záloghitel 30 napra szól. Ha a visszaváltás nem történik meg 30 napon belül, akkor megkezdődik a türelmi időszak, amely további 30 napig tart.

A zálogszerződés megkötésekor az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

separator

Magánszemélyek esetében:

A szerződés aláírására csak a jármű tulajdonosa (vagy közjegyzőnél történt meghatalmazás alapján a meghatalmazottja) jogosult.

Amire szükség van:

Jogi személyek esetében:

A cég hivatalos dokumentumaira is szükség lesz:

A RexoGold zálogház az okiratok ellenőrzése után zálogszerződést köt, amelyet kötelezően bevezetnek az Ingó Dologi Biztosítékok Elektromos Archívumába (AEGRM).

Ugyanakkor külön közjegyzői meghatalmazást is iratnak, amire ahhoz lesz szükség, hogy az adósság meg nem fizetése esetén a cég megtehesse a szükséges lépéseket az illetékes intézményeknél a jármű átíratása érdekében.