Rexogold-logo

Elektronikai eszközök

Telefonokat, okosórákat, fényképezőgépeket, laptopokat, táblagépeket, televíziókat, monitorokat, akciókamerákat/GoPro-kat, professzionális videokamerákat, játékrendszereket, elektromos robogókat, Apple TV-t és más elektronikai eszközöket is zálogba fogadunk.

24/7 Rendelkezésre állás

Zálogba veszünk telefonokat, okosórákat, fényképezőgépeket, laptopokat, táblagépeket, televíziókat, monitorokat, akciókamerákat/GoPro-kat, professzionális videokamerákat, játék konzolokat, elektromos robogókat, Apple TV-ket és egyebeket.

separator

A tágyak értékelése során ellenőrízzük, hogy a termék működőképes-e, és nincs-e rajta jelentős sérülés. Az ajánlat a legkedvezőbb gyors eladási piaci áron történik.

Ha megvan a termék eredeti csomagolása, bár nem szükséges, azt javasoljuk, hogy abban a csomagolásban hozza be hozzánk. Kérjük továbbá, hogy lehetőség szerint a termék minden tartozékát (kábel, töltő stb.) is hozza el.

A jelzáloghitel 30 napra szól. Ha a visszaváltás nem történik meg 30 napon belül, akkor kezdődik a türelmi idő, amely további 30 napig tart.