Rexogold-logo

Rólunk

Az első zálogházakat a középkorban hozták létre a ferences szerzetesek, azzal a céllal, hogy segítsenek a szegényeken. Az európai zálogházak rendszerét Mária Terézia királynő vezette be azért, hogy ezt a típusú hitelezést intézményesítse.

24/7 Rendelkezésre állás

separator

A zálogházak a kommunista rendszer létrejöttéig a mi hazánkban is nagy népszerűségnek örvendtek. Közvetlenül a kommunista rezsim bukása után a marosvásárhelyi RexoGold az elsők között nyitotta meg zálogházát. A RexoGold több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az arany-, ékszer-, óra- és elektronikai eszközök zálogba vétele területén.

A RexoGold zálogház szolgáltatásait fizikai személyek és vállalatok egyaránt igénybe veszik, mégpedig azért, mert így lehetőségük van egy nagyon gyors kölcsönhöz jutni, anélkül, hogy a banki rendszert jellemző bürokráciába kellene ütközniük.

A RexoGold volt az első olyan zálogház Romániában, amely kölcsönöket biztosított gépjárművekre, rendkívül rugalmasan alkalmazkodva a kliensek igényeihez és gyorsan biztosítva a kölcsönt számukra.

A RexoGold idővel festmények és más műtárgyak zálogba helyezését is elfogadta.  A marosvásárhelyi szakértőink jelentős reputációra tettek szert a regionális műértékbecslői piacon.

Miért forduljanak bizalommal a RexoGold zálogházhoz?