Ce se poate amaneta?

Evaluarea bunurilor amanetate

Evaluarea bunurilor amanetate se face de catre evaluatorul societatii noastre, dupa verificarea bunului amanetat si in functie de calitatea, vechimea si gradul de uzura la un pret real al pietii, la care se poate valorifica intr-un timp scurt. Dupa evaluarea bunului si dupa incheierea formalitatiilor contractuale si predarea bunurilor amanetate clientul primeste suma convenita in contract.

Acceptam in amanet

Bijuterii 
Amenetam bijuterii de aur cu o puritate intre 10K-24K indiferent de forma acestora (intregi sau rupturi), valoarea lor fiind stabilita in functie de gramajul, puritatea si forma acestora.

Electronice 
Amanetam electronice (aparatura audio-video,technica de calcul,aparatura de uz casnic) de marca si cu o vechime de max. 3ani.

Auto -moto 
Casa noastra de amanet accepta in amanet autovehicule, autoutilitare, motociclete de fabricatie indigene sau straina, inmatriculate in Romania cu o vechime de max. 7 ani,iar la autovehiculele autotohtone cu o vechime de max. 5 ani.

La incheierea unui contract de amanet trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

Persoane fizice:

Atentie! 
- numai proprietarul autovechiculului (sau imputernicitul acestuia pe baza de procura speciala)are dreptul sa semneze contractul de amanet 
-certificatul de inmatriculare al autovehiculului in original 
-cartea de identitate in original 
-copie dupa cartea de identitate a debitorului 
-certificat de atestare fiscala eliberat de la primarie pentru vehicul 
-toate cheile originale ale autovehiculului amanetat

Persoane juridice :

Actele societatii: 
-copie certificat de inregistrare 
-copie statut 
-copie acte aditionale 
-stampila societatii 
-imputernicire pentru debitor 
-delegatie pentru persoana desemnata sa amaneteze autovehiculul -copie carte de identitate al reprezentantului debitorului 
-certificatul de inmatriculare al autovehiculului in original 
-cartea de identitate al autovehiculului in original 
-hotarire AGA in vederea amanetarii autovehiculului semnat de asociati -certificat de atestare fiscala eliberat de la primarie pentru vehicul 
-toate cheile originale ale autovehiculului amanetat

-dupa verificarea actelor,casa de amanet RexoGold incheie un contract de amanet,contract care se inregistreaza obligatoriu in arhiva electronica de garantii reale mobiliare (A.E.G.R.M)

-de asemenea se incheie o procura speciala,act necesar ca in caz de neachitare a datoriei, ca societatea sa poate efectua demersurile necesare la institutiile competente in vederea transcrierii vehiculului.

Obiectele nescoase de sub amanet sunt valorificate la un pret avantajos, oferind astfel, posibilitatea clientilor nostrii de a procura bijuterii, electronice si auto-moto.

Tirgu Mures, str. Frantz Liszt nr. 11
0745.25.11..11